دسته‌بندی نشده, ریشه زعفران

ریشه زعفران

ریشه زعفران چیست :

گل زعفران تشکیل‌شده از شش گلبرگ بنفش ، سه پرچم زرد و سه کلاله قرمزرنگ که به انتهای این کلاله‌ یک قسمت خامه‌ای رنگ هم متصل است (مانند شکل زیر )به این قسمت، ریشه زعفران میگویند.

 

ریشه زعفران - قسمت جدا شده از کلاله های زعفران

 

اگر موقع پر کردن (جدا کردن) کلاله‌های قرمزرنگ به قسمت خامه‌ای رنگ متصل باشد  که به‌صورت دسته روی‌هم چیده شود به این نوع زعفران دختر پیچ یا دسته می‌گویند . و اگر به‌صورت جدا از هم مرتب‌شده باشند به قسمت قرمزرنگ زعفران نگین میگویند.

ریشه زعفران کجاها استفاده می‌شود ؟

تقریباً می‌توان گفت که ریشه زعفران تمامی خواص زعفران را دارد و چیزی که باعث تفاوتان شده است ماده‌ای به نام کروسین که عامل قرمزی کلاله‌های زعفران هست به خاطر همین درمورادی که رنگ دهی زعفران مدنظرمان نیست و تنها خواص درمانی زعفران مدنظرمان است از آن استفاده کنیم

در تهیه غذاهای که صرفاً طعم و عطر زعفران ملاک است می‌توان استفاده کرد (مثل ته‌دیگ،شیرینی،شربت،دم‌نوش،سوپ و…)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *